Είχα τη τύχη να πέσει στα χεράκια μου ένα νέο Αμερικάνικο brand που θα κάνει “πρεμιέρα” το πρώτο του κατάστημα στη χώρα μας στις 23/6 στο Mall και άδραξα της ευκαιρίας να σας βάλω λίγο στο νόημα τι να περιμένετε απο την εν λόγω εταιρεία…

H Aeropostale είναι μια μοντέρνα Αμερικάνικη εταιρεία η οποία στοχεύει να κατακτήσει κυρίως το νεανικό κοινό (και παιδικό) με υψηλής ποιότητας προιόντα. Οι κατηγορίες που προσφέρει πολλές:

  • TEES
  • JEANS
  • SHORTS
  • HOODIES
  • POLOS
  • SHIRTS
  • ACCESORIES

Με μία πρώτη ματιά θα δούμε τις πιο βασικές κατηγορίες και μετά τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο Mall (Μαρούσι) στις 23/6 θα επιστρέψω με πολύ και ενδιαφέρον υλικό σχετικά με το τι μπορείτε να βρείτε στο συγκεκριμένο store!

TEES

Για ολα τα γούστα και όταν λέω για όλα τα γούστα το εννοώ. Πολύχρωμα, μονόχρωμα, με λαιμόκοψη, πολο, με στάμπες, με το brand name και όλα σε φοβερά σχέδια αλλά και τιμές.

SHORTS

Δεν μπορώ να φανταστώ καλοκαίρι χωρίς να κάνω μια ανανέωση στις βερμούδες μου. Και η Aeropostale μου έδωσε την καλύτερη αφορμή με τη φετινή της συλλογή καθώς περιλαμβάνει μια ποικιλία απο shorts όπως Clasic, Cargo αλλά και υπέροχα χρωματιστά Prep shorts. Ας αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει απο μόνη της ομως..

SHIRTS

Κλείνοντας την 3η βασική κατηγορία δεν θα μπορούσαν να λείπουν απο το post μου τα πολύ summer shirts της Aeropostale!!

Για να μην ξεχαστώ το συγκεκριμένο brand έχει και φαντασικά summer accessories…

Είμαι σίγουρος ότι έχετε ψηθεί τρελά με το νέο brand που έρχεται δυναμικά στη χώρα μας και κάνει εγκαίνια στο Athens Mall στις 23/6…Εσυ θα το χάσεις???Εγώ σίγουρα όχι, σας περιμένω εκεί να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για τη μόδα!!

All at the Mall at 23/6!!

Aeropostale GR Official account

Rate this post
Written by tsp