Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις…για αυτό ακριβώς το λόγο επισκέφθηκα το αγαπημένο μου Unity Store στο Mall για να διαπίστωσετε το λόγο που πρέπει να το βάλετε άμεσα στα Hot Shopping Spots της λίστας σας…(αν δεν το έχετε ηδη)!!

Στο UNITY θα γνωρίσετε την Αγία Τριάδα του happy shopping: Τον super Frank με την πιο positive ενέργεια έτοιμο για όλα , ενα χαρούμενο και εξυπηρετικότατο προσωπικό που ευχαριστιέται αυτό που κάνει και φυσικά μουσική που σε κάνει απλά να χορεύεις στους ρυθμούς του “ψωνίζω και περνάω καλά”!!

Start your “engines” and enjoy the photo show!!

Σαν πρώτη γεύση έχουμε T Shirtares

Προτείνω να κινηθείτε στα safe και πολύ super colors για T Shirt μαύρο,γκρί (πολύ της μόδας φέτος σε ολα τα είδη ένδυσης),άσπρο και χακί (επίσης πολύ της μόδας)…To printed σχέδιο παραμένει instyle και διαφέρει θεματολογικά ανάλογα με τις προτιμήσεις σας..εμένα ήταν λίγο kinky η διάθεση μου και το Unity μου έδωσε την καλύτερη αφορμή για να βρώ ακριβώς αυτά που θέλω….

Συνεχίζουμε δυναμικά με τα full comfort αγαπημένα μας JEAN

Σας βρήκα μοναδικά σχέδια σε shoes σε όλα τα χρώματα για να μην μου έχετε κανένα παράπονο!

Και για το τέλος αφήσαμε μια φωτογραφική περιήγηση στο χώρο για να έχετε μία πλήρη εικόνα του τι μπορείτε να βρείτε..

Να ευχαριστήσω τον φίλο Frank και το καταπληκτικό προσωπικό του καταστήματος που βοήθησαν με πολύ κέφι και διάθεση την όλη διαδικασία και τους αφιερώνω τις παρακάτω όμορφες photos!!

Tip: Δώστε βάση στα πολλά και πολύ ιδιαίτερα shoes που διαθέτει το store καθώς δύσκολα τα βρίσκετε αλλού!

Visit NOW!!

Unity Official Page

 

 

UNITY ShoPping NaTion!!
5 (100%) 1 vote
Written by tsp