Τις μέρες της Μ.Εβδομάδας είχα τον χρόνο να γυρίσω αρκετά την αγορά με σκοπό να αποκτήσω μία ολοκληρωμένη εικόνα αναφορικά με τα trainers shoes που είναι στη μόδα για το φετινό καλοκαίρι.

Έχοντας λοιπόν επισκεφτεί όλα τα hot shopping spots της Αθήνας (Malls,Κέντρο,Κηφισιά,Χαλάνδρι) μου έμεινε μια αίσθηση σα να λείπει κάτι απο τη φετινή αγορά. Κάτι που να μην κινείται στα γνωστά πλαίσια της μόδας..αυτό που θα σου κάνει κλικ και θα νιώσεις ότι είσαι ρε παιδί μου ένα βήμα μπροστά απο ότι φοριέται…

Για αυτό λοιπόν μπορεί να μην φρόντισαν τα αγαπημένα σας καταστήματα αλλά φρόντισα εγώ να βρώ για εσάς τα best trainer / sneaker brands για το φετινό σας καλοκαίρι…ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω εικόνες και είμαι σίγουρος ότι όταν θα ολοκληρώσετε το post δεν θα ξέρετε ποιό απο τα προτεινόμενα shoes να παραγγείλετε…(η έρευνα αγοράς που έκανα αφορά on line shopping)!

Αρκετά όμως με τον πρόλογο ας πάμε στο ψητό (ειναι και των ημερων)!!

Ρίχνοντας μια ματιά στα ευρήματα μου αποφάσισα να τα χωρίσω σε 3 κύριες κατηγορίες ώστε να σας βοηθήσω και με το πώς μπορείτε να τα συνδυάσετε καλύτερα στο καθημερινό σας στύλ είτε αυτό είναι business είτε casual:

The ALL – WHITE StyLe

Με απλές γραμμές χωρίς πολλές design details είτε πάνινα είτε δερμάτινα μπορούν να αποτελέσουν την πιο άνετη και εύκολη καλοκαιρινή σας λύση για όλα τα είδη ντυσίματος που έχετε στη ντουλάπα σας (chino,casual business style ή και ακόμα ένα κουστόυμι).

How to wear

The DARK SIDE of your self style

Τα μαύρα sneakers καθορίζουν λίγο μια πιο ρόκ και urban self style πλευρά μας για αυτό και θα τα συνδυάσουμε με ένα ωραίο σκισμένο μαύρο jean η chino ή με μία πολύ ωραία φόρμα σε μία πολύ casual εμφάνιση μας (χαλαρή βόλτα για καφέ,σινεμά κλπ).

How to wear

The SNEAKERS

Τα αγαπημένα σε όλους μας sneakers δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς αποτελούν τον πιο πιστό μας casual friend!

Παράπονο δεν πρέπει να έχετε καθώς έχετε μπροστά σας μερικά απο τα πιο in σχέδια και brands που θα “παίξουν” την φετινή καλοκαιρινή σεζόν σε όλη την Ευρώπη. Θα πρέπει να διευκρινίσω ότι τα περισσότερα σχέδια τα έχω βρεί στο site Asos το οποίο πραγματικά αποτελεί τον παράδεισο του shopping για τον άνδρα και καλό θα ήταν ,αν δεν το έχετε κάνει ήδη, να βάλετε στη ζωή σας το online shopping.

Online shopping

Asos Men shoes

River Island Online Shopping

Δοκιμάστε επίσης να επισκεφτείτε και τα παράκατω καταστήματα τα οποία έχουν μεγάλη γκάμα trainer shoes με αρκετά πρωτότυπα σχέδια.

Trainer shoes Athens hot spots

Collective Store Psuhiko

Alter Shop Mall – Marousi

Unity Store – Mall

Ministry of Concrete (Fantastic Sneaker store) Chalandri

Rate this post
Written by tsp