Είμαι σίγουρος ότι έχουν γίνει αρκετές αναφορές για τη Δροσιά σαν food area..κυρίως για πεϊνιρλί αλλά και το μαγαζί του τρομερού Κουρσάρου με τα θαλασσινά..καιρός να πάμε όμως τις γευστικές επιλογές της περιοχής ένα βήμα παραπέρα και να σας παρουσιάσω ένα μέρος όπου το φαγητό ήταν πραγματικά τζιτζί!!

Αναφέρομαι στο GIGI BURGER BAR το οποίο επισκέφτηκα το Σάββατο το βράδυ και βρήκα 3 πολυ σημαντικούς λόγους τόσο για να ξαναπάω όσο και για να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου. Η ποιότητα του φαγητού σε συνδυασμό με τον όμορφα διακοσμημένο χώρο (ένας cozy χώρος, με σύγχρονο design, ζωντανά χρώματα και άνετους καναπέδες) και την πολύ ταιριαστή  μουσική υπόκρουση αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας του μαγαζιού. Οι τιμές είναι σχετικά σε ικανοποιητικό επίπεδο τηρουμένων των αναλογιών (λίγο η περιοχή, λίγο η ποιότητα του φαγητού εν μέρει τις δικαιολογούν).

Decor Photo Gallery:

Ήρθε η ώρα όμως που όλοι περιμένουμε όταν πάμε σε ένα μαγαζί…να πάρουμε το μενού στα χεράκια μας και να ψάξουμε να βρούμε αυτή τη γευστική επιλογή που θα μας κάνει γκελ με τη πρώτη ματιά (υπάρχει και στο φαγητό να ξέρετε έρωτας με την πρώτη ματιά, γτ ως γνωστόν ο έρως περνάει πρώτα απο το στομάχι)…

GIGI MENU:

Σε ελάχιστα λεπτά οι επιλογές μας ήταν έτοιμες…Ένα Chicken Pane για μένα και ένα Pork Schnitzel για την παρέα μου, kαι για αρχή επιλέξαμε μια safe salad όπως είναι η Caesar. Και τα 3 πιάτα ήταν yummy έχω να πώ μην αφήνοντας πολλά περιθώρια για παράπονα. Το burger μου ζουμερό, με πολύ σωστό τηγάνισμα του κοτόπουλου πανέ και με την αναλογία της σως που πρέπει ώστε να μην θεωρείται ούτε στεγνό ούτε να τρώτε μία μπουκιά και να χαλάτε 3 χαρτοπετσέτες για να καθαριστείτε (οι πατατούλες που το συνόδευαν επίσης πολύ σωστά τηγανισμένες). Το schnitzel επίσης πολύ καλά παναρισμένο με φανταστικό πουρέ να το συνοδεύει άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Η σαλάτα πολύ δροσερή με σωστές αναλογίες των υλικών.

Our Selections:

Για να μην αδικήσουμε όμως και τα υπόλοιπα υπέροχα πιάτα θα σας παραθέσω λίγο ακόμα φωτογραφικό υλικό αν και νομίζω ότι ήδη έχετε κάνει μια πρώτη ανάγνωση τον κατάλογο και έχετε βρεί το γευστικό γκελ που αναφέραμε πιο πάνω…

Goat Cheese Salad

Chicken Rockets

Closed Burger

T-Bone

Pizza buffalo cheeks

Marinated beef fillet – carpaccio style

Ξέρω ότι έχουν αρχίσει να σας τρέχουν σαλάκια…για αυτό και σας παραθέτω την FB page του μαγαζιού ώστε να κλέισετε άμεσα τραπεζάκι και να απολαύσετε ότι τραβάει η όρεξη σας!!

GIGI BURGER BAR FB page

Eat with style!!

Rate this post
Written by tsp