Είναι γεγονός ότι κάθε χρόνο περιμένω με ανυπομονησία τα καινούργια Heritage Jeans της Pepe καθώς είναι τα αγαπημένα μου, τα οποία και φυσικά μέχρι την επόμενη σειρά τα έχω λιώσει….Σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε για Jeans αλλά για τα νέα Pepe T-shirts που έρχονται να ταράξουν δυναμικά τον στυλιστικό μας spring/summer χάρτη και να προσδώσουν λίγο λονδρέζικο αέρα στις εμφανίσεις μας….Enjoy!!

PePe Rule:Refuse to be ordinary

Η φετινή εντυπωσιακή συλλογή έχει λίγο απο όλα: full printed, classic Pepe logo, Htg series, pocket style etc..Δικιά μου αδυναμία όπως και με τα Jeans είναι η σειρά Heritage(Htg) και απο θέμα design και απο θέμα ποιότητας..εντάξει απο θέμα τιμής δεν πετάω και απο τη χαρά μου, αλλά εδώ πάει το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Πάμε όμως να προσπαθήσουμε να τα χωρίσουμε λιγάκι σε κατηγορίες για να έχετε καλύτερη εικόνα:

Classic

Για τους fun του brand η συγκεκριμένη σειρά έχει κάθε χρόνο το ίδιο στύλ με κάποιες παραλλαγές κυρίως χρωματικές. Εμένα προσωπικά αν και έχω κάποια ελάχιστα κομμάτια δεν είναι και πολύ του γούστου μου καθώς την θεωρώ αρκετά κλασική. Ωστόσο στα θετικά της είναι ότι μπορεί να φορεθεί άνετα απο το πρωί μέχρι το βράδυ είτε σκέτη είτε με ένα ωραίο πουκάμισο απο πάνω και απλά να ξεχωρίζει το logo του brand απο μέσα.

Full Printed

Αν είσαι fun της σταμπας και του full printed t-shirt τότε έχεις φτάσει στο αγαπημένο σου σημείο του post. Εδω θα τα βρεις όλα!Πρωτότυπα σχέδια και εντυπωσιακά χρώματα θα κλέψουν τις ματιές των γύρω σου και μάλλον θα τους κάνουν να τρέξουν άμεσα για Pepe αγορες. Και επειδή η εικόνα αξίζει όσο 1000 λέξεις θα σε ικανοποιήσω απόλυτα!!

Sailor

Φυσικά απο μια καλοκαιρινή συλλογή Pepe δεν θα μπορούσαν να λέιψουν και τα line t-shirts τα οποία θυμίζουν όντως κάτι απο καλοκαίρι αλλά μέχρι εκεί. Not for me thanks…Με μια ωραια βερμουδίτσα μονόχρωμη (και μόνο) ή ανοιχτόχρωμο Jean or chino δεν είναι άσχημο..για όσους μπορούν να το υποστηρίξουν φυσικά!

Heritage

Και για το τέλος φυσικά και κράτησα το καλύτερο, η αγαπημένη μου Heritage σειρά. Απλά θαυμάστε την χωρίς πολλά λόγια!!

Check out the amazing SS2016 video:

Official Video of new SS 2016 Collection

PePe Hot Spots:

PePe Jeans London Official site

The Risko2 Reloaded store

Abbey Road Corner store

Rate this post
Written by tsp