Η Καισαριανή είναι γνωστή και διάσημη για διάφορους λόγους…Το Σκοπευτήριο,η πλατεία με τα μεζεδοπωλεία και το ότι είναι το πέρασμα για την Αττική οδό είναι μερικοί απο αυτούς για να την επισκεφτείς!

Εγώ θα σας δώσω έναν ακόμα πολύ καλό λόγο για να πατε…RISKO RELOADED!

Αν και με την πρώτη ανάγνωση διαβάζεις τη λέξη RISKO στην ονομάσια μόνο αυτό δεν συμβαίνει με το συγκεκριμένο μαγαζί. Μόλις μπείς θα καταλαβείς και το λόγο που ξεχωρίζει στην περιοχη: Ωραίο και σύγχρονο decor όπως επιτάσσει η εποχή, ενημερωμένο με πολλά επωνυμα Brands σε τιμές λογικές για τον πελάτη, μεγάλη γκάμα προιόντων (Hoodies,Jean,Chinos,Jackets,underwear,sweater,shoes and many more) και σε αντρικά και σε γυναικεία. Η εξυπηρέτηση πολύ φιλική και βοηθητική ώστε να μην αγοράσετε κάτι που δεν σας ταιριάζει καθώς ο Μιχάλης θα λειτουργήσει περίσσοτερο σαν προσωπικός σας στυλίστας παρά σαν επιχειρηματίας που θέλει απλά να πουλήσει.

Μερικά Brands για να μπείτε στο νοήμα:Pepe Jeans, Jack and Jones, Funky Buddha, New Denim Jeans,Ethical Principles, Republic etc…

DSC_0394
DSC_0366
DSC_0358
DSC_0338
DSC_0328
DSC_0314

Δοκιμάστε τα καρό πουκάμισα και τις υπέροχες μακρίες ζακέτες απο την Jack and Jones, τα πολύχρωμα Hoodies (όπου θα δώσουν χρώμα στον φετινό χειμώνα),τα δερμάτινα boots και τα πολύ ωραία Chinos της Funky Buddha, θα βρείτε απίθανα τα T-shirts της Pepe Jeans και τα ασυναγώνιστα Heritage Jeans της. Υπάρχουν και τα πιο οικονομικά και προσιτά brands χωρίς να υπολοίπονται ποιότητας όπως η Republic και η New Denim Jeans.

Tip: Το Risko διαθέτει και πολύ καλό E-shop service για τους φίλους του blog που μένουν εκτός Αθήνας με πολύ ανανεωμένο κωδικολόγιο και το πιο σημαντικό ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ (με αγορές άνω των 49€).

Risko Reloaded E-shop

 

No Risk in shopping from RISKO!
5 (100%) 2 votes
Written by tsp