Ο καιρός κάνει ακόμα τα δικά του τέλη Σεπτεμβρίου αλλά τα φετινά trends δεν μπορούν να περιμένουν και έτσι με την ολοκλήρωση της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο έχουμε σαφή εικόνα για το πως θα κινηθούμε φέτος αναφορικά με το στύλ μας…Το καλοκαιράκι δεν είχατε παράπονο το βάλατε το χρωματάκι σας με το παραπάνω σωστά? Ε αρκετά!!Πλέον τα πράγματα “σκουραίνουν” και πρέπει να είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας…Είστε?

The Dark side

Φέτος θα πειραματιστούμε πολύ με Rock/Urban & Casual premium sport outfits…Σας μπέρδεψα?Αναρωτιέστε πως θα τα συνδυάσουμε όλα αυτά?Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και ανοιχτό μυαλό για να ανακαλύψετε καινούργιες πτυχές του εαυτού σας..Το στύλ μας εξάλλου εκφράζει 90% την διάθεση μας και την φάση στην οποία βρισκόμαστε (έτσι όπως είναι τα πράγματα στη χώρα δεν είναι και δύσκολο -black humor-).

The street/urban style

Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τις εξής ενδυματολογικές επιλογές: Δερμάτινο μαύρο jacket (perfecto στυλ ’90), sneakers (μαύρα ή άσπρα χωρίς πολλά πολλά) ή leather boots, skinny jeans (αποχρώσεις του μαύρου και μπλέ dark – γκρι,μολυβί), t-shirt σε ανάλογο ύφος λίγο vintage (μαύρο,γκρί σκούρο ή λευκό για αντίθεση – σκέτα-)…επίσης μπορείτε να συνδυάσετε και σκουρόχρωμα καρό πουκάμισα…Photos please!!

Casual sport chic style

Εδώ έχουμε συνδυασμό σακάκι (σταυρωτά κυρίως με πολύ ελαφρύ καρό) με sneakers,ζιβάγκο σε αρκετές των περιπτώσεων (ναι επανέρχεται δυναμικά) για πιο classy vibes και oversized coats…Ξέρω ξέρω “άσε τα λόγια και προχώρα στο παρασύνθημα”!!

Παράπονο κανένα νομίζω δεν έχετε…σας έχω υποσχεθεί να σας κρατάω updated με όλα τα Fashion News & Trends και υποσχέσεις δε συνηθίζω να μην κράταω…

“Enjoy life & let your style to speak for you!!”

TsP

Rate this post
Written by tsp