Επιτέλους έχει αρχίσει να “μυρίζει” καλοκαίρι…ωστόσο διανύοντας ακόμα την Άνοιξη καλό θα ήταν να την εκμεταλλευόμασταν λίγο στυλιστικά…σίγουρα θα αναρωτιέστε πως!Τόσο η θερμοκρασία που τις απογευματινές ώρες δεν είναι ακόμα σε τρελά υψηλά επίπεδα όσο και τα έντονα ανοιξιάτικα χρώματα που είναι στη μόδα φέτος μας δίνουν την καλύτερη πάσα για να λανσάρουμε ένα καινούργιο styling combination:Cocktail Business!

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο απο το να συνδυάσετε το business outfit σας με τέτοιο τρόπο ώστε μία πολύ απλή κίνηση να σας επιτρέπει after work pleasure?μην παει ο νου σας σε πονηρές καταστάσεις,όταν λέμε pleasure εννοούμε ένα (ή και περισσότερα) δροσερό cocktail after work.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά το ανοιξιάτικο need for color με τη business εμφάνιση και τη cocktail διάθεση.

Και τα 6 παραπάνω στυλιστικά παραδείγματα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό:τη γραβάτα!

Αφαιρώντας λοιπόν το συγκεκριμένο outfit part έχετε ήδη ένα ιδανικό spring style (elegance & colored perfectly) το οποίο σας επιτρέπει να φύγετε χαλαροί απο τη δουλειά σας και να πάτε σε ένα κοντινό Cocktail bar και να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με τον πιό όμορφο τρόπο!!

Ωστόσο αν η εργασία σας,σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια πιο Business casual εμφάνιση στη καθημερινότητα σας τότε σας έχω έτοιμες προτάσεις που θα σας λύσουν τα χέρια..

Όμορφοι απαλοί χρωματικοί συνδυασμοί με βάση το μπλέ κυρίως (μην φοβάστε να συμπεριλαμβάνετε χρώματα στο look σας – είτε ένα colored Chino έιτε ένα έντονο σακάκι)  συμπληρώνουν ιδανικά το εργασιακό σας profile και το συνδυάζουν αρμονικά με τις φετινές τάσεις της μόδας.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω στο συγκεκριμένο post και ένα απλό casual outfit για αυτούς που διαλέγουν την άνεση έναντι του business profile τους.

Φυσικά και δεν θα σας αφήσω ετσι χωρίς την απαραίτητη καθοδήγηση για το που μπορείτε να ντυθείτε ανάλογα!

Για colored Chinos:

The Risko2 Reloaded store

Unity Stores (Athens & Mall)

Για Business outfits:

Mango stores (Ermou & River West)

Zara stores

Asos Online shopping

Rate this post
Written by tsp