Είχες μια πολυ κουραστική μέρα στη δουλειά και καθώς επιστρέφεις σκέφτεσαι ένα καλό τρόπο να χαλαρώσεις και να ξεπεράσεις την σωματική κούραση που σε έχει καταβάλλει…It’s SHOWER TIME!! Το παρακάτω φωτογραφικό υλικό θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά να μετατρέψετε απο αύριο κιόλας τον απλό χώρο του μπάνιου σας σε χώρο καθημερινής απόλαυσης…ιδέες και προτάσεις πολλές αλλά ας αφήσουμε τις εικόνες να σας “μιλήσουν” καλύτερα!!

To minimal design στο μπάνιο μας ίσως πλέον αποτελεί και μια must κίνηση ώστε ταυτόχρονα να μας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης καθώς δημιουργεί περισσότερο χώρο και ξεκουράζει την αισθητική μας ματιά.

Οι απαλοί χρωματισμοί (γήινες αποχρώσεις του καφέ,του γκρυ και του μπεζ κυρίως) προσθέτουν elegant αίσθηση και σε συνδυασμό με ένα απαλό κρυφό φωτισμό (ναι και στο μπάνιο σας μπορείτε να το σκεφτείτε σαν λύση) αναδεικνύουν υπέροχα το συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού.

Μπορείτε να συνδυάσετε αρμονικά ξύλο και πέτρα δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο χώρο σας που θα ανεβάσει πολλά επίπεδα την διαδικασία “Let’s take a shower”.

Tip: Επιλέξτε έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους που θα σας λύσουν τα χέρια σε θέματα λειτουργικότητας. Επίσης μια stand up ντουζιέρα θα σας κερδίσει χώρο και μπορεί να μην προσφέρει στιγμές χαλάρωσης όπως μια κλασική μπανιέρα αλλά σίγουρα έχει άλλα πλεονεκτήματα. Work your minds..

Apartment Therapy Ideas

Beautiful House

Rate this post
Written by tsp