Με το που έλαβα την VIP πρόσκληση μου για το grand opening event στις 23/6 στο MALL μέτραγα αντίστροφα με μεγάλη ανυπομονησία ομολογώ.

Είχα ακούσει πολλά βλέπεις απο την φοβερή και τρομερή Τίνα Αλαμάνου τόσο για το event όσο και για την αξία του brand και ότι έρχεται να κάνει τη διαφορά…Ε τι άλλες πληροφορίες θέλει ένας fashion blogger για να είναι σε αναμμένα κάρβουνα?

The Invitation

The Entrance

To event είχε ώρα έναρξης 19.00. Ε κάτι η αθηναική κίνηση κάτι η ελληνική νοοτροπία της τελευταίας στιγμής συνέβαλαν στο να φτάσω just on time που κατέφθαναν Celebrities για τις απαραίτητες photos, οι style ambassadors έδιναν και έπαιρναν με τις selfies και γενικά επικρατούσε μια πολύ happy ατμόσφαιρα υπό τις φοβερές μουσικές επιλογές του radio Athens DJ 95.2.

The Inside Party

Όσο για το τι γινόταν μέσα στο κατάστημα…θα μπορούσα να γράψω πολλά καλά,όπως οτι δεν προλάβαινα να μετράω stars, να βγαζω selfies τόσο με τα ambassadors boys & girls όσο και στο photo booth, να την βρίσκω πολύ με τα ρούχα που έβλεπα και σκεφτόμουνα να αδειάσει αμέσως ο χώρος να τα δοκιμάσω ολα και να θαυμάζω τόσο το πολύ καλοστημένο concept του καταστήματος όσο και την ευγένεια και την εξυπηρετικότητα του προσωπικού στο τρελοκομείο που αντιμετώπιζε…τελικά έγραψα αρκετά!! Αλλά θα σας δείξω περισσότερα!!

Photo story

Κατα τις 22.00 που άρχισε να πέφτει η αυλαία του event αυτό που μου έμεινε σαν αίσθηση είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ fresh και νεανικό brand το οποίο θα προσφέρει στον καταναλωτή ένα συνδυασμό υψηλής ποιότητας στη σωστή τιμή. Επίσης τόσο οι άνθρωποι που έφεραν την Aeropostale στη χώρα μας όσο και αυτοί που ασχολούνται με το promo κομμάτι σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν είναι για αυτούς ένα ακόμα brand στην αγορά αλλά το αντιμετωπίζουν με πολύ κέφι,χαρά και ενθουσιασμό…και καλά κάνουν γιατί και εμείς βρήκαμε το προιόν SUPER!!

Visit AEROPOSTALE store at the MAll Athens NOW!!!!

Aeropostale GR FB Official account

 

 

Rate this post
Written by tsp