Αυτά τα Χριστούγεννα αποφάσισα να δώσω μια διαφορετική νότα στο εορταστικό μου outfit και στην καθημερινότητα μου όποτε κυριολεκτικά “όργωσα” την αγορά της Αθήνας για να εντοπίσω αυτό που θα μου έκανε κλίκ…

Έχοντας επισκεφτεί τα περισσότερα εμπορικά κέντρα (The MALL Athens, Golden Hall, MacArthur Glen όπως και την αγορά της Ερμού) κατέληξα ότι φέτος με κέρδισε η αίσθηση που μου έβγαλε με την πρώτη ματιά το κοτλέ παντελόνι..

Ξέρω ότι ακούς τη λέξη κοτλέ και το μυαλό σου αυτόματα σε παραπέμπει σε κάτι πολύ “παλιό”, κλασικό και σίγουρα καθόλου μοντέρνο….Είναι όμως έτσι η πραγματικότητα ή τελικά το κάθε outfit χρειάζεται και λίγο φαντασία για να ξεφύγει απο την ταμπέλα που του έχουμε δώσει στο μυαλό μας ώστε να υπηρετήσει με σωστό τρόπο την καθημερινότητα μας?

Οι περισσότεροι θα σκεφτήκατε ότι μπορεί και να ισχύει το 2ο τελικά..

Γιατί λοιπόν να πάρω παντελόνι κοτλέ???

1.Γιατί θα το βρείς σε μεγάλη χρωματική γκάμα!

2.Γιατί μπορεί να φορεθεί άνετα τόσο σαν business outfit όσο και σαν casual style..

3.Γιατί σου προσδίδει μια ιδιαίτερη κλάση σαν ρούχο, λίγο σοφιστικέ, λίγο ακαδημαικό καθώς κατορθώνει να αναβιώσει με τον καλύτερο τρόπο elegant στοιχεία των ’70s.

4.Γιατί η μεγάλη χρωματική γκάμα σου δίνει τη δυνατότητα (εδώ μπαίνει η φαντασία που ανέφερα στην αρχή) να δημιουργήσεις ένα πολύ ξεχωριστό στύλ τόσο στην εργασιακή σου καθημερινότητα όσο και στις διάφορες εξόδους που θα κάνεις αυτές τις γιορτινές μέρες.

Extra Tip: Με τι παπούτσια συνδυάζω ρε παιδιά ένα κοτλέ παντελόνι?

Με sneakers

Με boots

*Επίσης μπορείτε να συνδυάσετε το κοτλέ σας παντελόνι άψογα με λεπτά ή χοντρά πουλόβερ και ζιβάγκο καθώς και καρό ή τζήν πουκάμισα.

Happy shopping and Merry Christmas guys!!

 

Rate this post
Written by tsp